Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsätta gå

Det är en plåga
att andas
en plåga att vara

Ändå fortsätter jag
att andas
att vara

Jag förstår inte
hur det är möjligt
att fortsätta framåt

när det enda jag vill
är att
sluta andas
sluta vara

Jag tar
en dag i taget
ett steg i taget
ibland bara
ett ögonblick i taget

Men

Mina barn
ger mig sparken
där bak

den jag behöver
för att
fortsätta gå




Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-16 22:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Bra förmedlat om detta svåra
2013-04-17

  kerstin skriver VIP
ja, fortsätta där det gör ont och vem är bättre skickad än barn till att ge den kraften!
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP