Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ymmällään...


vastaus

 

Isäni kodissa

pyhän kolminaisuuden kirkossa

 

 rauhassa

päätepysäkillä

 

itkien helpotuksesta

 

laumaansa

kantaa

paimen

 

 

"punaiset marjat"

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 592 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-16 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP