Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina senaste målningar fick inspirera... Ljudfil: The Secrifice --------->


Minnenas saltstänk

 

 

 

Minnenas saltstänk

 

vågorna sköljde över

 

henne vid klippan

 

*

 

Ord sved och brände

 

varsamheten var bortblåst

 

minner om smärtan

 

*

 

Gömde sitt inre

 

oåtkomlig onåbar

 

för hudlös kritik

 

*

 

Minnenas solstänk

 

förlåtelsens ömma ord

 

försoningskramen

 

 

 

*

 

 

FRIDEN

ÅTERUPPRÄTTAD

 

 

***

 

 




Bunden vers (Haiku) av Siggesdotter
Läst 368 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-17 10:05



Bookmark and Share


  Lärling
Underbar text! Slutar varmt och tröstande.
2013-04-22

  Palett
En härlig symfoni i blått till dina fina rader !
2013-04-22

  ULJO
Vilken underbar läsning
2013-04-18

  Nina.H
Salta svek blir till varm försoning, så
korfattat men så berörande rader.
Lyftes upp av det underbara musik-
stycket..så fin att jag vill spara den
här!
2013-04-18

    Birgersdotter VIP
Tycker om dina fina dikter
2013-04-17

  ResenärGenomLivet VIP
Underbara ord att läsa...
2013-04-17

  walborg
Skönt att läsa.
Skriv om den lilla pippin på bilden!
2013-04-17

  Lars Hedlin
Så vackert och berörande
2013-04-17

  Eva Helene VIP
Vilken fin haikusvit tillika målning!
2013-04-17

    ej medlem längre
En underbar text så full av ro och förtröstan.
2013-04-17

    ej medlem längre
Så skönt.
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter