Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens spioner

Några små sippor
gömda i fjolårsgräset.
Vårens spioner.




Bunden vers (Haiku) av Annika J
Läst 283 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-17 14:55



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
En rysare det är vad våren är ... underbart!
2013-04-22

  Bibbi VIP
Jättefint.
2013-04-19

  walborg
Så fint att få läsa!!
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Annika J