Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankegång i lektionssal

Ett sensuellt svall av förvirrade lockar
dansar som man gjorde på åttiotalet
runt ett huvud som dansar i cirklar runt runt
står på ett ben ett mynt på kant
snurrar stannar slår hårt i knogar blöder
ditt huvud blöder
röda spår av idioti rinner längsmed dina kindben
blandar blod på smutsigt golv
under bordet samlas pölar av er dumhet
ben och tankar trasslar ihop sig med varandra och tänker aldrig släppa taget tänker inte lossa tänker inte försöka förstå

ert tomma äckel koagulerar på ostädade klassrumsgolv
och jag vill inte
röra
vid
er
skit




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-17 16:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Suveränt
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson