Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sprucket krus


Rinner doftande

Cementen rödmeleras

Råttornas spår
och dess lortar
dekorerar

Ingen har druckit
men det finns klunkar kvar

till ett litet rus




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-17 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST