Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen titel

förstenad av rädslan för regnbågen över huvudet förgrenad
karta över minnen byggs på nytt varje gång vi minns
nya vägar bättre asfalt
sprucken av tjällossning
små vägar från ett hus till ett annat spruckna allihop
ur sprickor växer saker leksaksbilar glitter en arm en kropp himlakropp




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-17 20:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Genialisk!!
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson