Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dravel

din skönhet äcklar mig
och får mig att
längta
efter att vara
vacker
inte på utsidan
den bryr jag mig inte om
men jag önskar längtar hoppas på
att få bli
något
annat
än det jag är




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-17 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson