Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är älskad men icke önskvärd

Jag älskar dig så förbannat jävla mycket!
Du älskade mig lika mycket förut
Men gör du det nu?

Jag ger dig värme, omtanke, närhet och all min kärlek.
Matlådor, tvätt, städning och allt som hör hushållet till gör jag.

Jag respekterar dig men respekterar du mig?
När får jag uppskattning, närhet eller kärlek.

Jag älskar dig men istället för att känna att jag är en halva
i ett förhållande så känns det som att dela säng med en snarkande inneboende
Du kommer hem, äter, upptar toan 1 timme, ägger dina halvätna matlådor i disken
och tror att dom ska diska sig själv.
Sen är det telefon, tvspel eller en film som gäller.

Dom gånger vi pratar får man svaren "mm" "aa" eller "okej"
Nu är jag less på den du blivit

Du är älskad men inte längre önskvärd!




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-17 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP