Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....dammar av en gammal goding....., satiren är sedvanligt bitsk.......


ÄRLIGT TALAT (2)

" Om Statens Kassa månar jag , men jag skiter i mången svag !"  (Anders Borg, Finansminister)

 

" Om vi,för tydligt, visar oss borgerliga, så kan vi bli blåsta, det är det sorgliga !"

(Magdalena Andersson, socialdemokratisk VU-ledamot på högerkanten) 

 

" Ingen fara med vapenexport, det finns ju dispenser av mången sort !" 

( Sagt på ett hemligt möte mellan SAP:s VU och Sveriges Krigsindustris representanter i svallvågorna efter SAP:s Kongressbeslut nyligen) 

 

"Hur ska vi göra med Riskkapitalet, risken är att det, varken, blir hackat eller malet !?"   (Huvudbry för SAP:s VU inför valrörelsen 2014) 

 

" Vår psykiatri är ju helt kass, men vi orkar ej bry oss, vi går på dass !" 

(Den Centrala Landstingsstyrelsens sjukvårdsansvariga drabbas , plötsligt, av "kollektivt illamående") 

 

" Om SJ:s Tågtidtabeller kan, vintertid, sägas : Varken eller....." 

( Ett uttalande från Kommunikationsdepartementet apropå SJ:s urusla statistik vad det beträffar inställda tåg och förseningar) 

 

"Vi som bor i Miljonprogrammen, tycker bostadspolitiken är rena skammen!"

(En hälsning från oss till Bostadsdepartementet) 

 

-------

 

 




Övriga genrer (Satir) av Mats Henricson
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-18 12:15



Bookmark and Share


  Mats Henricson
"Kanske vi byter färg på fanorna i FörstaMaj-tågen, beige blir det den nya "vågen" (?)" (SAP:s VU grunnar på 1:aMaj 2014..)
2013-05-10

  aol
bra sant ordat fin slutkläm,
2013-04-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vänta bara ser imorgon nya åtgärder.
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska