Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅGON

Det måste vara någons spår

vi följer

Hur vet vi annars

vart vi ska gå

 

Det måste vara någon

som dej döljer

men som vi alla

följa får

 

Bland spåren vi ska följa

får vi välja hur vi vill

 

Men lättast är

att gå någon

tätt intill

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-18 13:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint skaldat..vi kan skapa våra egna spår också som andra följer ...
2013-04-19

  Carina Bendix
Åh, vad vackert! Sprider värme..
2013-04-18

  ULJO
Helt underbart att läsa
2013-04-18

  Alva Johnsson VIP

Vi behöver alla någon vid vår sida.
2013-04-18

    ej medlem längre
Bara så vackert!
2013-04-18

    ej medlem längre
vackert!
2013-04-18

  Densen VIP
Dubbel applåd;)
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP