Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvandrarens hemlighet

Jag lever för natten...
När mörkret kryper in i hörnen...
När tystnaden fryser upp tiden
När ljuset släcks
och bara jag är kvar...

I nattens kyss
omringad av
ensamhet

Då saknar jag dig och
dina varma mjuka händer

Saknar dina andetag
dina hårstrån på min kudde
avtryck av din kropp på min madrass...
din doft...
din skugga...
din kärlek...


om du vore här
skulle jag berätta det till dig...
viska i ditt öra
med sammetsmjuk röst...
smeka dig med ängladrag
så du aldrig glömmer bort mig...
någonsin igen...

Därför är jag vaken på natten
för den är lång
alldeles för lång...
utan dig




Fri vers av BlåhäXa
Läst 481 gånger
Publicerad 2006-02-26 21:11



Bookmark and Share


  Maggie
Jättefint skrivet! Denna saknad av värme.. du lyckas verkligen fånga med mig i texten från början till slut!
2006-02-28

  mb74
en mycket varm,kärleksfull text,mucket bra :)mvh mikael
2006-02-27

  Peter Stjerngrim VIP
Måste du stjäla mina tysta nattliga funderingar och tankar? *ler försiktigt bekräftande att jag känner igen ...*
2006-02-26
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa