Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näsan ovanför vattenytan

Allt är bara stress
jag känner mig så less

Högarna på mitt skrivbord
jag känner för att begå mord

Får aldrig vara på toppen
då jag inte kommer till botten

Alla dessa papper
jag måste vara tapper
om jag ska komma till vägs ände
ut ur detta elände




Bunden vers (Rim) av Mona Nordkvist VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-18 21:26



Bookmark and Share


  Densen VIP
Administration;)...kan nog göra en galen ja;)
2013-04-21

  kerstin skriver VIP
man kanske skulle slänga isberget under ytan då får man vara på topp ;)
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP