Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(jag dricker kaffe nu för att ha något att beskylla låter koffein få vara anledning till hjärtklappet)


Definition, sprängsamhet


Definition av
sprängsamhet,
substantiv:


det är
explosionerna
som inte bryter ner dig
bygger upp dig
det är
tryckvågor
som inte kan välta dig,
bara bära dig
det är
känslan av
andlöshet
mitt i ett andetag
det är
skakningarna
i kroppen
när pumpandet
sker i
antislowmotion
det är
lugnet i tröttheten
som får dig att sova
efter flera års vakna nätter
det är den
oövervinnerliga känslan av att
din otillräcklighet inte är orsaken till
världens olycka
längre


sprängsamhet,
känslan av att
snart exploderar världen som jag känner den
i en ändlös implosion
och jag kan inte göra något för att hindra det,

jag kan bara
explodera
med den






Fri vers av mögel
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-19 10:29



Bookmark and Share


    Meretseger
ett ord jag ofta famlat efter
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

mögel