Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNDER MINA HÄNDER


Jag såg när stormen tog tag i
din ena vågskål och när du
desperat klamrade dig fast i den andre

Jag tvingades se på när dina krafter sakta försvann och
när hoppet släcktes i dina ögon

Du ville så gärna vinna striden, men
fick inget förbarmande och
jag kunde inget göra

Det var kallt och hårt den
dagen då
värmen från ditt hjärta
försvann under mina
händer




Fri vers av Yarissa
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-19 11:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och mycket tänkvärt skaldat
2013-04-24

  Delilah Juno VIP
Ödesmättat drama poetiskt sagt.
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa