Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Munnen vågat, hjärtat vunnet

Att vara eller inte vara något. Det är frågan.
Att vilja eller inte vilja vara något. Det är en större fråga.
Om man ska göra någonting åt det. Det är den största frågan.




Fri vers av vakentimmar
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-19 13:34



Bookmark and Share


  aol
bra skaldat
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

vakentimmar
vakentimmar