Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"...hälften av mina dikter handlar om hur det är att vara död eller olika sätt att dö på" (Navid Modiri)


Återbesök

kommer hem och det är kallt
på mitt gamla rum
med det ser ut som när
jag lämnade det

ingen har vågat plocka
städa upp röra vid mina
kläder böcker tapeter
dörren var stängd när
jag lämnade er
och den är stängd än




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-19 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson