Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossat glas

när din nakenhet har lämnat vacker för pervers och du ligger svettig slak äcklig bredvid mig
och ruset är borta igen
och du är borta igen
och jag har varit borta länge
så jävla länge
och inte du heller är den som ska få mig att komma
tillbaka till verkligheten

smaklöst säger mina vänner
luder säger de andra
pinsam säger min syster när jag ligger med hennes kompis i hennes säng på hennes inflyttningsfest i hennes nya lägenhet i en stad alldeles för långt bort från mig
jag saknar dig, syster, jag saknar dig

det är mycket jag saknar nu och ingenting är sant
förutom att jag
aldrig kom
någonstans alls




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-19 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson