Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det smärtar på insidan idag


hjärtat och lungorna
har bytt jobb
jag andas blod
jag pumpar luft




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-19 17:03



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Hög igenkänningsfaktor.
Calle
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson