Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskar Jag Viskar Du

 

Du tänder små eldar i mig

ljuset får mig att andas

mitt hjärta slår sitt lugn

i kärlek våra tankar blandas

 

Vi ser varandras djup

vet att livet är här och nu

leken är allvarets röst

viskar Jag viskar Du.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-19 20:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt fin..
2013-04-20

    ej medlem längre
En mjuk kärlek att vila i.
2013-04-19

    ej medlem längre
Underbara ord viskar du.
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP