Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tid

I bibeln kan man läsa
att allt har sin tid

Jag har funderat
mer än en gång
var är min tid

Jag har trott
så många gånger
att det här är min tid
när någon annan fyllt den

Så fel jag haft
för det mesta
förstår jag nu

När barnen föddes
var det min tid
och den var ljuvlig
även om det gjorde ont

Sen tänker jag
var det allt

Barn växer trots allt upp
blir stora
och jag behövs inte längre

Den tiden
är inte längre min

Så var är den då
min tid

Jag har funderat
mer än en gång

Det kanske är så
att all tid ändå är min

att fylla
med det jag vill
och det jag kan

Då får jag se
vad jag hittar på
att fylla den med

En spännande tid
som är min




Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-19 22:05



Bookmark and Share


  Densen VIP
slitet uttryck kanske?men...sin egen lyckas smed;)
2013-04-20

    ej medlem längre
All tid är din tid, fin text.
2013-04-20

  Lars Hedlin
Bra mycket bra...
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP