Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENSAM

En ensam snödriva i en svacka
kände sej besviken på vintern som gick

Hur länge ska jag ligga här och sucka
Tittar på solen med ängslig blick

Kanska till kvällen herr Frost kommer åter
för att smeka mej ännu en natt

Det känns så svårt att uppleva dagen
när jag ligger och gråter,blir alltmera matt

En ensam snödriva i en svacka
följde till sist Kung Bore hem

Svackan den smälter nu in 
med våren och sommaren

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-04-20 18:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vemodigt i ensamhet.
2013-04-23

  ULJO
Vckert och berörande
2013-04-22

  aol
bra tempo flyt i en så bedårande dikt,
2013-04-21

  Densen VIP
Ser denna dikt i bilder...som en vacker sagobok, med en liten rörande tår på dess sida;)
2013-04-20

  ResenärGenomLivet VIP
Både vackert och trevligt skrivet...
2013-04-20

    ej medlem längre
Du målar bilder och färger med dina fina ord.
2013-04-20

    maija tuori

Fin och berör...
2013-04-20

  Ninananonia VIP
Berör...
2013-04-20

    ej medlem längre
en härlig text som flyter bra..
2013-04-20

    ej medlem längre
vacker!
2013-04-20

  Carina Bendix
Jättefin dikt med bra rytm och rim. Applåd!
2013-04-20

  Mona Nordkvist VIP
Vacker text och dubbelbottnad tycker jag.
2013-04-20

  Marie Å
En vacker text
Känns som en vårdikt med ett lite annorlunda perspektiv…. sorg i att vintern försvinner….

2013-04-20

    ej medlem längre
Underbart vacker text
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP