Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man får veta saker som är oroväckande men inget kan göra....


Dilemmat !

Den här texten är lite av ett rop på hjälp ! Mina barn brukar anförtro sig åt mig och , på sistone, har jag fått veta saker som bekymrar mig oerhört : De har nära vänner som "röker på " (använder hasch och marijuana) regelbundet ,en del av dem har ,t o m ,börjat sälja("deala") för att försörja sitt behov, en annan har skulder pga missbruket ! Jag har hamnat i konflikt med mina barn eftersom jag tar så kraftigt avstånd från det här ! Jag skulle vilja kontakta socialen och polisen (en av knarkarna har, nyligen, blivit far !) men känner mig bakbunden, mina barn kan få sota för detta om någon får veta att det är deras far som tjallat ! Jag vet varken ut eller in ,vad ska jag göra ?  Min son umgås inte längre med de här missbrukarna men min dotter (24) gör det, vilket oroar mig ! Hon använder dock inte deras "varor" och vill inte heller det, vilket lugnar mig något (men inte helt..) . Dottern säger att hon inte är intresserad av skiten och att missbrukarvännerna hennes inte heller vill att hon ska prova det. Hoppas det... Har någon en lösning på detta dilemma ?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-20 20:25



Bookmark and Share


  Mats Henricson
till karlmagnus: Mina barn vill INTE vara med när knarket åker fram, de drar DIREKT då ! Båda två HATAR marijuana och annat sådant SKIT !!!!!!
2013-05-10

  Mats Henricson
En del anser att jag lämnar ut mina barn, det är ju inte dem jag lämnar ut, utan det är deras skumma kompisar , och det STÅR jag för.......
2013-04-24

  aol
du ska lita på din dotters ord, tills du ser en annan sanning,,ändå borde väl det gå att tala med socialarbetare som opererar på fältet,
2013-04-20

    ej medlem längre
ringer man polisen på sina barn för att dom röker på då är man långt nere på Larz nivå, och dit vill man inte nå.
2013-04-20

  Larz Gustafsson VIP
En sak är säker: Nils Beijerot hade rätt!
Svår situation.
Men det bästa är nog ändå att kontakta polisen.
Själv hatar jag marijuana och äcklas av att det finns folk som faktiskt försvarar sådant.
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska