Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simpel kemi

en känsla som finns liksom under huden
en frätande syra blandat med mitt blod
cirkulerar i min kropp, hatet
ovanpå ligger glädjen kärleken som
ett tunt lager
får min hud att lysa
får folk att säga att
"det är så kul att se att du mår bättre"

avskyn föraktet bubblar fortfarande
jag har lagt på locken nu
men simpel kemi lär mig att det
kokar mer då




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-20 22:37



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Kärleken övervinner allt! Hoppas allt hat försvinner och hamnar där det hör hemma!
2013-04-21

    ej medlem längre
Din text är toxic...
Du fångar det så direkt.
Jag kan känna hur det kanske känns, hur du längtar, hur det bränns. Sluta aldrig längta!
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson