Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnornas kulmen

I yttre rymden finns det ett sandslott
bortom solen och stjärnorna.



Det är utomvärlden, en plats för
stjärnornas bildning i andan av en
rädsla för det tomma utrymmet.


Himlavalvet skälver av rikedom och
visdom en fullbordelse.


Långt ifrån våran intelligens, och långt
ifrån spektrans ålder.


Där jorden strandar i sina farhågors
sand.




Fri vers (Fri form) av Helena C.W.
Läst 248 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-21 02:25



Bookmark and Share


  ULJO
Fint fångat och förmedlat
2014-02-16

  anits VIP
Mycket fint och tänkvärt skaldat
2013-05-13

    ej medlem längre
Jadu, man är för ynklig egentligen. Mycket fint å bra diktat.
2013-04-21

  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Helena C.W.
Helena C.W.