Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När dygnet är förstört

Vi har blivit rädda för solen,
Skrämda av månen
Och brända av stjärnorna

Vi ser speglar överallt
Jägare som kommer närmare
Trots krossade rutor

Vi springer utan att nudda marken
Flyger utan att sväva
På traniga ben med blodiga fötter

Vi skyr ljuset
Ogillar natten
Och frossar i gryningen




Fri vers av Written words
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-21 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Written words
Written words