Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tog en skogspromenad idag och bara insöp den underbara våren och fotade den


Vår



Gult

Lyser

Mot mig

Växer där

Smyger sig fram

Det fyller mig

Med glädje

Äntligen tvekar inte våren mera




Fri vers av Tess74
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-21 15:52



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Våren är härlig! Man vaknar till liv! :)
2013-04-21

  Lars Hedlin
Underbart! idag såg jag Vitsippor och en Blåsippa..kram
2013-04-21

    ej medlem längre
fin text..och en härlig bild!!
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74