Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ungefär så här tolkade jag min vovve


Min lagottos första dikt

Att dela en tomat med matte
sittande vid en sten i solen,
det tycker jag är livet.
Får jag mer ?




Fri vers av Annika J
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-21 16:44



Bookmark and Share


  Jaseph
Lagotton har en eminent poetisk förmåga. Bokmärkes!
2013-04-23

  Monika A Mirsch VIP
Våren och saven stiger upp i huvet - ingenting man kan ändra på - bara att njuta!
2013-04-22

  walborg
Allt allt som matte tycker om tycker också jag om - vi delar ju allt vi två.
2013-04-21

  Bibbi VIP
Applåd!
2013-04-21

  Rosmarin
anar att matte också tycker att dela en tomat med vovven sittande vid en sten i solen är livet :)
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Annika J