Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LANTÄRNOR

 

har jag

 

 

i min trädgård

 

 

så kärleken

 

 

ska hitta hem

 

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-21 17:28



Bookmark and Share


  ULJO
Vilken vacker insikt
2013-04-22

  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2013-04-22

  Mona Nordkvist VIP
Jag kanske också ska tända såna.
Vilek bra idé.
2013-04-21

  Angel of love
Pricksäkert som vanligt!
2013-04-21

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...ljuset leder hem...
2013-04-21

    ej medlem längre
Åh, så mjukt och fint!
2013-04-21

  Alva Johnsson VIP

Och Du är säkert själv den,
som lyser starkast.
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP