Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efteråt

Jag har tänkt ut
vad jag ska göra
och när jag gjort
vad jag tänkt

vad finns där då
efteråt

Tanken svindlar




Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-21 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP