Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förutsägbart monster


Mönster

ett rop från ett djup släng ner repet
vrål från en avgrund, en stege
vi behöver en stege
någon i ett hål i marken inget syns
inbillar jag mig
dina skrik hörs inte de ringer i mina öron
här är jag
här, här, här nere, här uppe

det finns inga hål i marken
de är ifyllda nu för länge sedan ropade någon men nu
är det tyst




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-21 21:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jävligt jävligt
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson