Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när tankarna tystnar

när tankarna tystnar
är jag ensam
därför hatar jag tystnaden
av rädsla
det är svårt att sova
när det aldrig får bli tyst
av vana
vallgravar av tankar
sluter om en ö utan fotspår




Övriga genrer av Zoo
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-22 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zoo