Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer du tillbaka?

Älskar du mig då
Om jag håller ut ännu en tid
Kommer du tillbaka
Om jag blir han jag aldrig var
Minns du mig då
Om jag kämpar tills livet runnit förbi
Älskar du mig då
Om jag skapar någon annan
Kommer du tillbaka
Om jag andas på ett annat sätt
Minns du mig då
Om jag aldrig mer är han jag var eller är
Älskar du mig då




Fri vers av Zoo
Läst 246 gånger
Publicerad 2013-09-02 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zoo