Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget är gratis

Det finns en balans som säger
Att inget är gratis
Så välj dina
Steg noga trots
Att det mesta sker
Bortom din kontroll




Bunden vers av Zoo
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-07 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zoo