Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

romantiskt destruktivt naket

Varför ska vi ut i ingenstans för att hitta balans när
Det är i stormen vi lär känna oss själva
Romantiskt destruktivt naket föds
Nya sidor hos oss alla från våra skuggor
Som leder oss genom det dom kallar livet
Medan vi i vår livslögn vaktar den kollektiva överenskommelsen
Vi lärt oss att hylla




Bunden vers av Zoo
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-07 02:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zoo