Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krypande

Som oväntad tystnad
Känslan av att något inte är på plats
Frånvarande ändå så kompakt
En total men oönskad närvaro
Sipprandes i springan mellan själen och kroppen




Fri vers (Fri form) av Zoo
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-08 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zoo