Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlamande osanna liv

Förljugande fabricerade öden
Skapade för profit
Anspelande på lager av rädslor
Förlamar bekvämt
Trasigt försiktiga liv
Jag måste härifrån




Fri vers (Fri form) av Zoo
Läst 200 gånger
Publicerad 2013-09-04 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zoo