Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymma hemifrån

det finns en plats i skogen
dit jag brukade gå när jag var liten
när man sa till mamma att
jag rymmer hemifrån nu
(men jag kommer hem till middag)

gul klänning hade jag den gången
och de mörkblå stövlarna
som var mormors
min mormor har små fötter

på en platt sten
egentligen bara avsaknad av gräs
varm i solen
låg jag
och myrorna
och längtade hem




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-22 16:37



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Borta bra men hemma bäst! ;)
2013-04-22

  Lärling
Minns hur det var :-)
2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson