Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖRRARNA

Svårt

 

att välja

 

de rätta dörrarna

 

i livets

 

korridor

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-22 19:10



Bookmark and Share


  Undine
Tur att de går att stänga om man öppnat fel :)
2013-04-26

  ULJO
Vilken insikt
2013-04-22

  Angel of love
Ja,och den man öppnar är den rätt?
2013-04-22

    ej medlem längre
så sant och bra beskrivet och för en del är korridoren alldeles för kort..
2013-04-22

    ej medlem längre
Kloka tankar om livet...
2013-04-22

  M M Mannheim VIP
Så det bästa är att gå förbi dörrarna och hoppas att korridoren är lång.....
2013-04-22

  Mona Nordkvist VIP
Håller fullständigt med!
2013-04-22

    ej medlem längre
sant!
2013-04-22

  ResenärGenomLivet VIP
O ja, det är svårt...man kanske kan få hjälp...
2013-04-22

  Lars Hedlin
En fin dikt och ja ibland är det svårt
2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP