Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÅT INTE


Jag kröp vid kanten och
ropade ditt namn
Allt var tyst och stilla

Mina tårar föll

Då kunde jag höra din röst
inom mig

"Gråt inte min vän-
Vi har aldrig haft det tråkigt
så gråt inte nu"

"Jag vill ju kunna prata med dig,
hulkade jag"

"Det kan du - Du vet mina svar"

Jag gick ifrån kanten- med
dig varmt i mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av Yarissa
Läst 209 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-23 13:58



Bookmark and Share


  stig wikman
ÅTER EN
LJUVLIG DIKT
AV YARISSA .
love that to .
2013-06-11

  stig wikman
ÅTER EN
LJUVLIG DIKT
AV LARISSA .
love that to .
2013-06-11

    ej medlem längre
Ännu en text med ett djup som inte går att mäta- gillar mycket det jag läser
2013-05-19

    ej medlem längre
vackert
2013-04-25

  anits VIP
Så fint och kärleksfullt skaldat
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa