Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DANS

Vinden

dansar folkdans

med löven i dag

 

Två steg fram

ett tillbaka

 

 Så lite runt

och runt

 

Hittar ett nytt löv

och börjar om igen

Nu

i en yster dans

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-23 19:22



Bookmark and Share


  ULJO
Skön dans
2013-04-26

  Undine
Får mig att le. Det är ju precis det som vinden och löven gör, dansar!
2013-04-26

  Lars Hedlin
Som livet ena dagen vilt dansandes andra i stillhet osv ;)
2013-04-24

    Ken Cassel
Bra M-L, om när löven dansar en yster dans

gillas :))
2013-04-23

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...idag har det varit precis så...
2013-04-23

    ej medlem längre
Kanske en polka om jag texten rätt kan tolka.
2013-04-23

    ej medlem längre
fint beskrivet, man kan se det framför sig..
2013-04-23

  M M Mannheim VIP
Bra valsat M-L!
2013-04-23

  Alva Johnsson VIP

Kanske lite tjuvdans.
2013-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP