Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig något

   fasten jag fått allt jag vill ha,
   fattas det alltid något.
   jag vet inte vad det är,
   men jag vet att jag behöver det NU.




Fri vers av Ami
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-02-27 05:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ami
Ami