Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den svåra dansen

jag har ingen chans
om jag inte tar allt som en dans
med dessa stegen
de lätta stegen
det började med ett eller
två snedsteg
jag höll inte takten
men du börjar lära mig
att ’de lätta stegen’ är
de stegen man tar om man
har kul
jag har kul med dig
jag trivs bra.
så lämna mig inte
stanna kvar.




Fri vers av Ami
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-11 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ami
Ami