Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är bara jag

tårar som aldrig slutar rinna säger;
slå mig, om du mår bättre av det
upprepa dina ord.
det är bara
falska
falska
falska
ord.

fortsätt slå mig.
jag kommer aldrig tro dina falska ord.
jag kommer aldrig bli som du.
jag kommer aldrig bli perfekt.
jag vill inte ens försöka.

slå mig ännu mer.
det syns inte utanpå hur jag känner.
så slå mig.
du skadar dig själv också.
dina händer blöder.

slå mig.
du slår hårdast i hjärtat.
du sparkar sönder det.

jag är full av tomhet.




Fri vers av Ami
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-02-27 05:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ami
Ami