Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lämna mig inte

   prata med mig,
   jag behöver det.
   träffa mig,
   jag behöver det.
   ge mig kärlek,
   jag behöver det.
   ge mig trygghet,
   jag behöver det.
   tårka mina tårar,
   jag behöver det.
   älska mig,
   jag behöver det.
   stanna kvar,
   jag behöver dig.




Fri vers av Ami
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-02-27 05:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ami
Ami