Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syster

jag förstår inte? jag är verklig.
jag är absolut verklig.
jag lever i verkligheten.


och nu lämnar jag dina drömmar.
och vi ska aldrig mer mötas igen.
aldrig.




Fri vers av Ami
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-10-03 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ami
Ami