Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag egentligen vill

Jag ligger i en kompis säng. Jag fryser när jag drar täcket runt om mig halvnakna kropp. Allt jag egentligen vill är att känna din varma andedräkt mot min hals, liggandes i en säng i en lägenhet jag aldrig sett förut. Jag vill att du trycker dig emot mig utan att egentligen vilja någonting. Jag vill känna dina händer som inte befinner sig på min kropp för att klämma, utan bara värma. Jag vill hålla om och bli omhållen.

Och precis när jag skriver detta skickar du ett sms och illusionen dör.




Övriga genrer av Själsfrånvaro
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-24 00:42



Bookmark and Share


    Snelin
Vilken fin liten kort text, min fina Sofi!
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Själsfrånvaro