Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


DU DJUPA SKOG

 

 

Sjung skog för mej

om din visdom

om de vandrare du mött

Porla källa

om törstande och trötta

Viska du bäck

om allt vackert som du sett

på din färd

Och du mörka trollska tjärn

Bevara du din hemlighet

om den älskog du fått se

i ljusa sommarnätter

med morkullans läte i skyn

 

Du skog

som öppnar dej för oss

med all din rikedom




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-24 10:47



Bookmark and Share


  ULJO
Ubderbar naturpoesi
2013-04-26

  Linda CH VIP
Mycket vacker och ljuv att läsa.
2013-04-25

  ResenärGenomLivet VIP
En underbar dikt till en ljuvlig bild...
2013-04-24

  Carina Bendix
Trolsk och vacker naturdikt!
2013-04-24

    Dan Myrbeck
Tack för en poetisk pärla
från skogens bryn!
2013-04-24

    ej medlem längre
jättefin..
2013-04-24

  Nina.H
Ljuv naturromantik! Vackert!
2013-04-24

  aol
dikt och bild i så fin samklang,
2013-04-24

  Lars Hedlin
Väldigt vackert
2013-04-24

  Jostein Solbrekke
Först fångade bilden mig, sedan versen. Fina båda två
2013-04-24

    ej medlem längre
så fint!
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP