Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stränga uppmaningar - livsstrategi



jag vill förvånas av fantasin
duken täcka med ovanlig färger
ett system av energi
en manual
ett facit idag

en nulägesrapport
avvikelsestrateg -
gå ett steg
bort!

försök inte intellektualisera magin
låt den vara som den är
stöka inte omkring med dina inre bilder och förklaringar
fatta snabbt mekaniken
elektriciteten inom dig
sprider sig
mot kanter som skapats
av andra energier
som gillar dig

börja inte tänka nu vad dina känslor betyder
de betyder inte det du tror när du tror det
men om du låter dem vara från ditt hjärnbry
så är dom som de ska
ingenting annat

listen up!
måla alla färger först
lyssna endast
tänk inte
sluta föranalysera!









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-24 10:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"gå ett steg
bort!

försök inte intellektualisera magin"
Mäktiga tankar!
2013-04-25

    ej medlem längre
Kloka är dina ord.
2013-04-24

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP