Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
länge sedan, men en god erfarenhet.......att se klarare,objektivt!!!


Åldersskillnaden, gav spänning


Sjunka in hos dig
i din varma armhåla

känna dina armar.....

vaggad i gryningen

du har kommit till mig
i nattens svalka
har du tagit min
ungdom till dig

jag har gett ut all min
sötma som den vore din

I din vilostol
för jag din talan

inget kan längre hindra
oss att älska

med din höga ålder
och min ungdom
färdas vi på vår
första resa

Jag är din karta
du min kompass!




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-02-27 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg